Bucuresti: Scenă de 150 de tone pentru “stăpânii” rockului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Uzina de entertainment” de la Romexpo, care a lucrat la partea tehnică şi de producţie a Tuborg Green Fest îşi încheie astăzi activitatea.

CLICK PENTRU GALERIA FOTO

Scena pe care, cu începere de mâine, timp de trei zile, rock-ul va fi stăpân, la Tuborg Green Fest 2010, are 20 de metri înălţime.

Cu o suprafaţă de 1.500 de mp, o greutate de 150 de tone şi dotată cu 100 de boxe, această structură este una dintre cele mai performante din lume.

“Scena a fost adusă de una dintre cele mai mari firme de scene din lume, StageCo”, a precizat Sonia Lodi, PR-ul D&D East Entertainement, firmă care a organizat evenimentul împreună cu East European Concert şi Marcel Avram. „Până diseară, totul va fi gata de predat <la cheie>, pentru că de mâine artiştii încep repetiţiile.  Iar la ora 15.15, Tuborg Green Fest 2010 îşi va deschide porţile, cu programul trupei Orphan Land”, a precizat Sonia Lodi.

Cel mai mare eveniment rock din România


Aflat la cea de-a doua ediţie, Tuborg Green Fest 2010, prezentat de Sonisphere, este cel mai mare eveniment rock de la noi.

Pe 25, 26 şi 27 iunie, Bucureştiul va găzdui atât nume grele ale rockului din prezent, cât şi apariţii mai noi.

Trupele care vor cânta pe marea scenă montată la Rompexpo sunt Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbet, Stone Sour, Accept, Anathema, Paradise Lost, Orphan Land, iar dintre trupele româneşti, fanii vor avea prilejul să-i întâlnească pe cei de la Viţa de Vie şi Luna Amară.

“Ceea ce este specific ediţiei actuale a Tuborg Green Fest este tocmai dedicarea exclusivă a evenimentului, muzicii rock, ceea ce înseamnă un lanţ de show-uri explozive, cu multe efecte pirotehnice”, au menţionat organizatorii.

În fiecare seară de festival, un număr de peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi la întâlnirea cu cei mai îndrăgiţi interpreţii de rock.

“Unul dintre criteriile după care am invitat artiştii în acest festival a fost preferinţa publicului român. Nu a fost uşor să-i găsim disponibili, dar am reuşit, până la urmă, să le aducem idolii”, a spus Denise Săndulescu, directorul general al D&D East Entertainement.

Cât priveşte costurile la care a ajuns organizarea acestui mega-eveniment rock, Denise Săndulescu a precizat că sumă se ridică la un număr cu şapte cifre.

Programul Tuborg Green Fest 2010 şi informaţii despre costul biletelor şi locul de unde se pot procura se găsesc pe site-ul festivalului.

Alte scene uriaşe, la concertele din Capitală

Cea mai mare scenă din lume a fost montată cu prilejul concertului formaţiei AC/DC de la data de 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei. Înaltă de 24 de metri, cu o suprafaţă de 66x22 metri, această structură a permis intrarea unei locomotive de trei tone, pe scenă, în timpul unuia dintre cântece.

O altă scenă cu dimensiuni considerabile a fost cea pe care a evoluat Madonna, în august 2009. Cântărea 100 de tone iar dimensiunile sale au fost de 100x50 de metri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite