Bucureşti: “Vanghelionul” lui Poteraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miile de bucureşteni sunt nevoiţi să accepte noile oferte din categoria “Revelion la comun”, lansate de Primăria Sectorului 6 şi de Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Revelionul organizat de Primăria Sectorului 6 şi de Centrul Cultural European în Parcul Drumul Taberei este principlul înlocuitor al vestitului “Vanghelion”, care nu se mai ţine anul acesta.

Petrecerea de Anul Nou se află la cea de-a doua ediţie şi se va desfăşura într-un cort, începând cu ora 21.30.

Organizatorii dezvăluie, pentru “Adevărul”, că meniul Revelionului din Parcul Drumul Taberei va fi unul tradiţional.

Încă de la sosire, petrecăreţii vor fi întâmpinaţi cu ţuică fiartă, după care pot deja gusta aperitivul.

La felul unu şi doi, bucureştenii care au plătit 130 de lei pentru un loc în cortul amenajat în sectorul 6 vor fi serviţi cu sărmăluţele cu mămăliguţă, friptură din ceafă de porc, cârnăciori, legume sote şi murături.

Astăzi, ultima zi de vânzare a biletelor

Fructele, alunele, covrigeii şi tortul sunt nelipsite din meniu.

De asemenea, fiecărei persoane îi sunt rezervate un litru de suc, un litru de apă plată sau minerală, 100 de ml de şampanie şi o sticlă de vin de 750 de ml pe care o va împărţi cu partenerul.

Potrivit organizatorilor, în noaptea dintre ani, muzica va fi asigurată de un taraf  şi de o orchestră.

La petrecere va fi organizată şi o tombolă, iar norocoşii vor câştiga aparate DVD.

Biletele la Revelionul din parc mai pot fi achiziţionate doar astăzi, în intervalul orar 11.00-18.00, de la ghişeul amplasat în parc.

Potrivit organizatorilor, până ieri s-au vândut 400 din cele 600 de bilete.

Caviar şi icre de manciuria la Cantina Leu

O altă variantă aleasă de „vanghelionişti“ este petrecerea organizată de Universitatea Politehnică din Bucureşti, pentru cadrele didactice şi pentru studenţi, la cantina din Complexul Studenţesc Leu.

„Îmi plăcea <Vanghelionul>. Era ieftin şi organizat frumos. Acum doi ani l-am văzut pe Tom Jones. Acum m-am reprofilat. Voi petrece noaptea dintre ani alături de prieteni, la Politehnică“, a spus Elena Suciu, secretar în cadrul Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport.

Potrivit reprezentanţilor universităţii, toate biletele de Revelion au fost vândute la peste 400 de profesori şi de studenţi.

„Totul costă 130 de lei de persoană, iar meniul este unul select, format, printre altele, din icre de manciuria, caviar, medalion din pulpe de căprioară, salată de crudităţi cu fructe de mare, curcan cu legume mexicane“, a declarat, pentru „Adevărul“, directorul de întreţinere patrimoniu al Universităţii Politehnica Bucureşti, Constantin Zaharia.

Un loc la petrecerea organizată de către primăria condusă de Cristian Poteraş costă 130 de lei, cu 30 de lei mai mult decât preţul de anul trecut al unui bilet la “Revelionul lui Vanghelie”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite