Weekendul vedetelor la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână aduce al Liberty Center foarte multe spectacole pentru copii şi concursuri, dar şi un concert extraordinary Anda Adam. La acelaşi mall va avea loc şi o premieră pentru România: spectacol de modă pe gheaţă.

Mai multe nume din modellingul autohton vor fi prezente mâine în Liberty Center, cu ocazia lansării unor colecţii vestimentare. Daniela Crudu, Marina Dina, Oana Bercaru sau Roaxna Ungureanu sunt doar câteva nume dintre vedetele care se vor afla, de la ora 18.00, în mallul din cartierul Rahova.

De asemenea, şi pe patinoar vor avea loc mai multe concursuri, dedicate iubitorilor de sporturi de iarnă, iar cei mai pricepuţi patinatori vor fi premiaţi de organizatori. Tot pe gheaţă vor avea loc şi câteva prezentări de modă pentru copii.

Şi ziua de duminică va aduce mai multe spectacole celor prezenţi în Liberty Center. Ziua va începe la ora 18.00, cu o întâlnire cu Scufiţa Roşie, care va urca pe scena de la etajul al doilea al centruului comercial. Anda Adam va urca şi ea pe scenă, artista aflându-se la a doua întâlnire cu publicul din Liberty Center.

Fanii cântăreţei o vor putea asculta într-un concert extraordinary care va începe la ora 19.00. După  spectacol, Anda Adam va da autografe şi se va fotografia cu fanii ei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite