Bucureşti: Weekend cu distracţii la AFI Palace Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt aşteptaţi la acest sfârşit de săptămână la AFI Palace Cotroceni, unde vor fi avea loc două evenimente ce se adresează atât copiilor, cât şi părinţilor.

Astăzi, începând cu ora 17.30, AFI Palace Cotroceni - Mega Fun şi Primăria Sectorului 6 organizează un spectacol de colinde intitulat „Stele de zăpadă“.  Printre invitaţi se numără Mirabela Dauer, Raoul, Nico, Autentic şi Corul Nostalgia, care vor interpreta colinde de Crăciun.

De asemenea, organizatorii au pregătit şi o tombolă cu premii. Părinţii nu trebuie să uite de Moş Crăciun, care s-a oprit la AFI Palace şi le-a pregătit numeroase surprize copiilor care vor vizita mallul în perioada sărbătorilor.

„A FI Bucuria Colindului“ de la Cotroceni
Canalul pentru copii Euro Kid TV organizează mâine, începând cu orele 15.00, spectacolul intitulat „A FI Bucuria Colindului“.

Spectacolul este dedicat copiilor  de toate vârstele şi include numere de magie şi de jonglerii, face-painting, acrobaţii, dresură de porumbei, momente muzicale şi coregrafice, artificii, confetti, spiriduşi şi crăiese. De asemenea, cei mici vor avea parte de multe surprize şi de concursuri.

Copii se mai pot distra la AFI Palace Cotroceni pe patinoar, pe lacul artificial destinat navigaţiei cu bărcuţe electrice şi la locurile de joacă special amenajate, cum este Gymboland, unul dintre cele mai mari locuri de joacă din Bucureşti.

Surprize înainte de Crăciun

Timp de trei zile, între 21 şi 23 decembrie, Cătălin Măruţă va fi prezent la AFI Palace Cotroceni pentru a desemna câştigătorii în cadrul jocului propus de Secret Santa. Vizitatorii care vor face cumpărături în valoare de cel puţin 200 lei se vor putea înscrie în acest joc inedit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite