Bucureşti: Votează cel mai popular liceu din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul galabalurilor.ro, bucureştenii sunt invitaţi să promoveze instituţia de învăţământ pe care o apreciază cel mai mult. Concursul, la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului, indiferent de vârstă, este deschis până la 15 mai 2010, iar instituţia de învăţământ declarată câştigatoare va fi anunţată a doua zi, la prima Gală a Balurilor Liceelor.

Platforma de voting „Cel mai popular liceu din Bucureşti în 2010“ a fost deschisă oficial ieri, iar bucureştenii şi liceenii vor putea să voteze liceul preferat până la 15 mai, ora 22.00.

Competiţia „Cel mai popular liceu din Bucureşti“ îşi vor afla câştigătorul pe data de 16 mai, în cadrul Galei Balurilor 2010, considerat mega-evenimentul anului pentru liceeni.

Sistemul de vot pe care platforma îl propune este foarte simplu. Sunt necesari doar câţiva paşi pentru ca liceul favorit al fiecărui vizitator de pe site să aibă o şansă la câştigarea titlului de „Cel mai popular liceu din Bucureşti în 2010“.

Cei care vor să voteze trebuie doar să intre pe site, (www.galabalurilor.ro), să meargă la secţiunea „Voteaza cel mai popular liceu!“, iar apoi să voteze instituţia dorită. În concurs pot fi votate şi liceele de stat şi cele particulare.

Eu mi-aş vota liceul din mai multe motive. În primul rând, este unul dintre cele mai importante licee din Capitală, iar după absolvire, şansele în carieră sunt foarte mari. Apoi, are foarte multe activităţi extraşcolare, avem concursuri, avem o trupă de street dance, dar şi o trupă de teatru. De asemenea, avem olimpici care ne promovează numele liceului, cel mai bun exemplu fiind Andrei Gheorghe“, a spus Alexandra Tănase, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“.

Mega-eveniment pentru liceeni

Gala Balurilor 2010 se organizează pentru prima dată şi este un eveniment destinat liceenilor din Bucureşti, care va include concursuri, concerte, show-uri de dans, concursuri de .Practic, la această primă ediţie vor fi decernate mai multe titluri: Cel mai bun Bal al Bobocilor, Cel mai popular liceu din Bucureşti, Miss Popularitate şi Miss Boboc Bucureşti 2010.

Organizatorii au anunţat că Gala din 2010 va culmina cu un mega-spectacol, la Sala Palatului, unde publicul va putea admira cele mai frumoase fete din liceele bucureştene care vor defila pe scenă alături de artişti şi vedete din peisajul monden românesc.

Şcoala olimpicilor
Capitala se poate mândri cu cel mai bun liceu din România. Acesta este Liceul Internaţional de Informatică, ai cărei elevi au câştigat peste 150 de medalii la olimpiadele şi concursurile internaţionale, precum cele de astrofizică, informatică sau matematică.

Olimpicii se pregătesc intensiv, săptămânal, pe lângă orele de curs. La multe discipline, pregătirele extraşcolare sunt susţinute chiar de colegii lor mai mari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite