Violatorul romantic, lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Giangiordano, pictor de vitralii de meserie, agăţa femei pe internet şi le supunea la cele mai umilitoare tratamente sexuale. Cu toate că trei victime au depus plângere împotriva sa, pictorul-violator nu a primit mandat de arestare de la procurorul care a anchetat cazul.

Eugen Giangiordano (41 de ani) este originar din Călăraşi, dar locuieşte mai mult în Bucureşti. Bărbatul avea o metodă foarte eficientă prin care îşi atrăgea vicimele în capcană: aborda pe internet femei care suferiseră de depresie în dragoste, pe diferite site-uri de socializare sau matrimoniale, cum ar fi sentimente.ro sau pe noidoi.eu, unde intra cu id-ul Pictorul sau Giangiordano.

Stingea ţigările pe victimele sale

După ce se întâlnea cu ele, Pictorul le aducea în apartamentul său din Călăraşi unde le supunea unor umilinţe greu de imaginat.
„Când l-am întâlnit prima oară, în urmă cu nouă ani, părea un om deosebit. Nu credeam că poate să se ajungă la situaţia în care să se poarte în aşa fel cu mine“, povesteşte Elena, una dintre victimele violatorului.

Bărbatul o aducea la el acasă unde îi făcea poze în poziţii obscene, fără voia ei. De altfel, stingea ţigările pe ea şi când nu vroia să facă cum îi dicta, o ameninţa cu toporişca.

Îşi viola amantele

Pictorul ajunsese chiar să îşi violeze propriile amante atunci când acestea nu vroiau să întreţină relaţii sexuale cu el. Femeile povestesc că le punea să meargă de-abuşelea prin casă şi când se enerva le obliga să îşi pună bucăţi de ardei iute pe părţile intime.
Victimele sale recunosc că l-au iubit şi de aceea nu au chemat poliţia. „Avea ceva malefic care atrăgea când vorbeai cu el“, povesteşte una dintre victime.

Sechestrată timp de zece zile

Eugen Giangiordano a fost reţinut, zilele trecute, după ce una dintre victimele sale, în vârstă de 40 de ani, a chemat poliţia pe motiv că a fost sechestrată timp de zece zile, în apartamentul lui Giangiordano din Călăraşi. 

Femeia locuieşte în Capitală şi avea o relaţie de câteva luni cu Pictorul. Amândoi stăteau în apartamentul ei din Bucureşti. La sfârşitul lunii trecute, s-au hotărât să meargă la el în Călăraşi pentru că familia femeii nu era de acord cu relaţia lor.

Aici a început teroarea – bărbatul a ţinut-o încuiată în casă şi a umilit-o în cele mai groaznice feluri, ca şi pe celelalte amante pe care le-a avut. Femeia a chemat poliţia când a ajuns în Capitală, care l-a reţinut pe torţionar. După 24 de ore, însă, procurorul care se ocupă de caz a decis eliberarea sa pe motiv că femeile au fost de acord să meargă în apartamentul său, potrivit unor surse judiciare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite