Bucureşti: Vino la karaoke AC/DC în Club Fire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul AC/DC din 16 mai, rockerii se adună în Club Fire. În localul din strada Gabroveni, cântăreţii-amatori vor avea prestaţii exclusiv din repertoriul trupei australiene.

Concertul celor de la AC/DC va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 18.00. Australienii au inclus România în turneul „Black Ice Tour“, care promovează ultimul album al muzicienilor – „Iron Man 2“.

CD-ul va fi lansat la Bucureşti în această seară. Albumul conţine 15 hituri de pe 10 dintre albumele AC/DC de până acum, printre care „Back in Black“, „Thunderstruck“ şi „Highway to Hell“.

Însă până la concert, fanii trupei pot câştiga bilete la acest show, CD-uri, DVD-uri şi afişe cu AC/DC dacă ştiu să cânte ca Brian Johnson. Astfel, pentru seara aceasta a fost întocmită o listă de 18 piese. Cei mai curajoşi dintre fani vor încerca să reproducă hituri precum „Ride On“, „Stiff Upper Lip“ sau  „You Shook Me All Night Long“.

Înscrierile la concurs s-au făcut pe site-ul metropotam.ro. Întrucât numărul de piese disponibile în varianta karaoke este limitat, fiecare hit se poate cânta de cel mult trei ori pe seară, şi nu consecutiv. Înscrierea pe listă pentru intrarea în concurs  se va face la faţa locului, pe sistemul primul venit, primul servit.

Organizatorii avertizează

Nu vă prezentaţi la microfon în stare de ebrietate avansată pentru că veţi fi dat afară! Cântăreţii vor primi din partea clubului câte două beri de încălzire pentru fiecare.
Prestaţia participanţilor va fi notată de un juriu de specialitate, ce va da note de la 1 la 10 fiecaruia.

Notele se vor aduna şi se va face media. În cazul egalităţii la puncte, publicul va decide departajarea participanţilor. Pe lângă prestigiul câştigat, cei care vor convinge şi juriul şi publicul de abilităţile lor vocale vor pleca acasă cu unul dintre cele trei premii: Premiul I: bilet la concertul AC/DC + DVD + afiş, Premiul II: bilet la concertul AC/DC + CD + afiş şi Premiul III: CD + afiş.

Pentru concertul de peste trei săptămâni mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la preţul de 477 de lei şi Normal Circle, la preţul de 148,4 lei. Categoriile Golden Circle şi biletele la preţ promoţional sunt SOLD OUT. Tichetele pentru concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite