Bucureşti: Vanessa şi Anca te învaţă să petreci la Click! Party

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă este vineri seara este Click! Party, în clubul Twice din Capitală. Tinerele participante la consursul regional de frumuseţe Click! Model 2009 dau tonul distracţiei de weekend.

Nu poţi rata mega-petrecerea din această seară din clubul Twice. Frumoasele Vanessa şi Anca, cele două câştigătoare ale Munteniei la concursul „Click! Model 2009“ ştiu cel mai bine ce înseamnă să te distrezi până în zori de zi.

„E foarte tare! O să mă îmbrac în maieul roşu, fustiţa scurtă, până sub fund şi pantofii cu tocuri cui. Ce poate fi mai frumos decât să dansezi cu toată gaşca de fete pe bar?! Toată lumea se uită la tine şi dansează pe ritmul tău. Am o amică tare geloasă pentru că iubitul ei nu putea să îşi ia ochii de la mine. Am coborât de pe bar şi am făcut poze cu el. Am râs şi am glumit şi o vedeam cum se înroşea la faţă. A fost foarte simpatic“, a chicotit frumoasa Vanessa.

„Dacă eşti timid şi începi să te bâlbâi când vorbeşti cu o fată, te poţi vindeca în Twice. Am întâlnit câţiva băieţi care erau foarte curajoşi când stăteau la masă cu prietenii lor. Însă după ce am început să vorbesc cu ei, au început să dea din mâini mai ceva ca maimuţele pentru că brusc uitaseră să mai vorbească limba română. În seara asta o să mă sui prima pe bar. Va fi spectacol, nu glumă! Vino şi convinge-te singur!”, a declarat simpatica Anca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite