Bucureşti: Unul dintre hoţii limuzinei lui Gigi Becali, audiat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Mărgean împreună cu alte şase persoane sunt suspectaţi că au furat maşini de lux.  Ei se află în audieri la Serviciul Furturi Auto din Capitală.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun că Mărgean este implicat şi în furtul unui autoturism Jaguar, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

"La finalizarea audierilor celor şapte, poliţiştii vor propune măsura arestării preventive pentru unii dintre suspecţi", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Şapte persoane, între care şi Ştefan Mărgean, au fost trimise în judecată, anul trecut, în dosarul privind furtul limuzinei lui Gigi Becali

Ştefan Mărgean, zis "Fănoiu", a fost trimis în judecată pentru furt calificat şi tâlhărie, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Alături de Mărgean, în acest dosar sunt judecaţi Ilie Alexandru, zis "Sandu Geamănu", David Constantin Stan, Tinel Niculae, Adrian Stănilă, zis "Chelu", Sorin Paul Mihalache şi Alexandru Vasilache Albu

Cei şapte hoţi aveau acelaşi mod de operare, în sensul că luau autoturismele care erau lăsate nesupravegheate cu cheia în contact. Hoţii cereau de la proprietarii autoturismelor furate răscumpărări între 6.000 de şi 20.000 de euro, potrivit anchetatorilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite