Unde te poţi distra sâmbătă, duminică şi luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ vă prezintă câteva locuri unde vă puteţi petrecere zilele libere Paşte. Pentru acest sfârşit de săptămână prelungit, românii pot opta pentru un grătar la iarbă verde, o „vânătoare“ de ouă de ciocolată într-un parc de distracţie sau pot petrece momente relaxante la bisericile şi mănăstirile renumite din regiune.

Bucureştenii care vor să mănânce o friptură la grătar, dar locuiesc la bloc, pot merge să petreacă Sărbătoarea Paştelui în Parcul Copilului din sectorul 4, unde este amenajat un spaţiu special pentru un picnic.

Astfel, 27 de grătare stau aliniate printre mese, scaune şi sunt înconjurate de multă iarbă verde, pentru a spori confortul unei mese în aer liber în Capitală.

Un alt loc unde bucureştenii se pot relaxa în aceste zile libere de Paşte este pe malul Lacului Cernica. Aici sezonul de gratare s-a deschis încă de acum două săptămâni, sute de bucureşteni ieşind weekend de weekend la iarbă verde îndemnaţi de temperaturile ridicate de primăvară.

Vânătoare de ouă de ciocolată

Aventura Parc, primul parc de distracţii familial în pădure din România, le oferă orăşenilor distracţie în natură şi multe activităţi în aer liber. Parcul este situat la 18 kilometri de Bucureşti, în pădurea Lucianca din comuna Butimanu, judeţul Dâmboviţa, pe DN1A.
Cei care vor să scape cu orice preţ de aglomeraţia oraşului şi să-şi petreacă timpul liber alături de familie sau cu prietenii într-un loc deosebit, la aer curat, sunt aşteptaţi de Paşte la Aventura Parc.

O modalitate simpatică de a celebra Paştele este vânătoarea de ouă de ciocolată organizată pentru copii, sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00. „Vânătoarea" se va desfăşura în parc, iar cei mai ageri „vânători" vor căuta ouăle de ciocolată ascunse de Veveriţa din Aventura Parc. La sfârşitul vânătorii, fiecare participant va primi o diplomă, iar părinţii îşi vor putea susţine micii „vânători".

Recoil „Selected" Events 2010
Alan Wilder, considerat „directorul muzical" al trupei Depeche Mode, a decis să lanseze anul acesta prima colecţie „best of" din întreaga sa carieră solo, împachetată sugestiv sub titlul „Selected". Albumul Recoil „Selected" va fi lansat în primăvara acestui an şi îl va aduce pe Alan într-un nou turneu de promovare, pentru prima oară după plecarea sa din trupa Depeche Mode.

«Recoil „Selected" Events 2010 - A Strange Hour with Alan Wilder & Paul Kendall» este primul turneu de promovare din istoria trupei şi va cuprinde date în întreaga Europă, inclusiv o escală la Bucureşti în această seară, la The ARK din Bucureşti, Calea Rahovei 196 A.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite