Un sub-comisar de la IGPR s-a spânzurat din cauza „durerilor insuportabile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un subcomisar din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a fost găsit spânzurat, ieri, în subsolul blocului din Capitală în care locuia.

Subcomisarul, în vârstă de 43 de ani, lucra în cadrul departamentului multimedia al IGPR şi, conform cunoscuţilor, divorţase în urmă cu 3-4 ani şi avea un copil minor.

El a lăsat un bilet de adio prin care îşi cere iertare familiei şi apropiaţilor şi în care şi-a motivat fapta. „În biletul de adio a scris că era suferind şi că avea dureri fizice insuportabile, fără a preciza însă dacă suferea de vreo boală“, au spus surse apropiate anchetei.

A lucrat la România Liberă şi la TVR
Trupul său neînsufleţit a fost găsit în subsolul blocului de pe Calea Ferentari în care locuia singur. Înainte de a activa în poliţie, Drăgulin a lucrat în mass media, la ziarul "România Liberă" şi la TVR.

Anchetatorii încearcă să stabilească motivul pentru care poliţistul a recurs la acest gest. „Echipa de anchetatori care a fost la faţa locului a stabilit că este într-adevăr vorba despre o sinucidere. Acesta este aspectul care ne interesează cel mai mult, motivele pentru care a făcut-o nu sunt atât de calre“, a declarat şeful serviciului omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş.

Citiţi şi: Un angajat CFR s-a spânzurat după ce a aflat că urmează să fie disponibilizat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite