Bucureşti: Poliţist de la secţia 12, criminal din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de la Secţia 12 din Capitală şi-a împuşcat în această seară iubita de numai 22 de ani şi apoi s-a sinucis, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei. Poliţistul, în vârstă de 25 de ani, venise de la Braşov de doar doi ani, unde îşi începuse cariera în anul 2005.

UPDATE, ora 20.45

Georgian Ilie s-a împuşcat după ce a tras în iubita luiAgentul Georgian Ilie a venit în această seară la fosta iubită, Gina Bănică, pentru a se împăca, după ce în luna noiembrie cei  doi se despărţiseră.  Tânăra a refuzat, iar poliţistul a împuşcat-o în cap, după care acesta s-a sinucis.

image

UPDATE, ora 19.00

Fosta iubita a poliţistului de la Secţia 12 a murit, iar Georgian a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni şi este în comă profundă, a anunţat Christian Ciocan.


Gina Bănică se despărţise de tânărul poliţist luna aceasta

Gina Bănică, iubita poliţistului

Update, ora 18.20

„Starea celor doi a fost stabilizată de medicii de la SMURD“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

UPDATE, ora 18.15

Poliţistul de la Secţia 12 din Bucureşti care şi-a împuşcat iubita şi a încercat să se sinucidă are 25 de ani şi a venit în Capitală în urmă cu doi ani de la Braşov, au declarat oficiali ai Poliţiei Capitalei, care au precizat că o echipă a SMURD încearcă să-i resusciteze pe cei doi.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puţin timp într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea Foişorului din sectorul 3, la faţa locului fiind în acest moment atât conducerea Poliţiei Sectorului 3, cât şi ofiţerii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Atât poliţistul, agent în cadrul Secţiei 12, cât şi concubina acestuia, sunt supuşi la această oră manevrelor de resuscitare.

Împuşcăturile au fost auzite de un vecin care a telefonat la 112 după ce i-a auzit pe cei doi certându-se. Potrivit lui Ciocan, poliţistul şi-a împuşcat soţia cu arma din dotare, un pistol Carpaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite