Bucureşti: Un poliţist a fost muşcat în timp ce imobiliza un hoţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri sunt cercetaţi pentru tentativă de tâlhărie şi ultraj după ce au fost prinşi în timp ce spărgeau un magazin. În momentul reţinerii, ei au devenit agresivi şi au rănit un poliţist.

Hoţii veniseră la furat cu o maşină BMW şi au fost prinşi în flagrant în momentul în care dădeau atacul la un magazin pe strada Drum între Tarlale ca să fure cartuşe cu ţigări.

Un echipaj de la Secţia 23 Poliţie i-a observat în această dimineaţă, în jurul orei 4,00 pe  doi dintre suspecţi de 22 de ani şi 29 de ani, ambii din judeţul Ilfov, care erau însoţiţi de alţi doi indivizi.

În momentul imobilizării, tinerii au devenit violenţi, iar unul dintre ei l-a muşcat de antebraţ pe unul din poliţişti. În cele din urmă s-a reuşit reţinerea celor doi, dar ceilalţi doi complici au reuşit să fugă şi sunt căutaţi de poliţişti.

La percheziţia corporală, asupra lor s-au găsit mănuşi, cagule, o şurubelniţă şi o sacoşă în care se aflau ţigările sustrase, în valoare de 5.000 de lei.

Poliţistul muşcat a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 23 Poliţie pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi ultraj.
  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite