Un nou spital de obstretică-ginecologie în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Regina Maria, reţeaua privată de sănătate (fosta CMU) va deschide la sfârşitul acestui an un spital de obstretică-ginecologie în zona Băneasa din Bucureşti, parte a unui buget de investiţii de peste 12 milioane euro alocat pentru 2011, transmite Mediafax.

Regina Maria (fosta CMU) deschide la finalul anului un spital de obstretică-ginecologie în Bucureşti

Compania Regina Maria, reţeaua privată de sănătate (fosta CMU) va deschide la sfârşitul acestui an un spital de obstretică-ginecologie în zona Băneasa din Bucureşti, parte a unui buget de investiţii de peste 12 milioane euro alocat pentru 2011.

"Unitatea este în construcţie şi va fi gata în septembrie. Va fi cel mai mare spital de obstretică-ginecologie din ţară", a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul general al Regina Maria, reţeaua privată de sănătate, Wargha Enayati.

Pe lângă spitalul din Bucureşti, compania va investi şi în deschiderea mai multor policlinici, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

"Vom intra cu noi policlinici în Bucureşti, respectiv Drumul Taberei, Berceni şi Militari, dar şi în Cluj, Constanţa şi Bacău. De asemenea, vom consolida serviciile medicale pe care le avem în portofoliu, în special cele de obstretică şi ginecologie", a spus directorul executiv al Regina Maria, Fady Chreih.


Bugetul de investiţii estimat de companie pentru acest an depăşeşte 12 milioane de euro.

Centrul Medical Unirea (CMU), care a preluat anul trecut spitalul şi clinicile Euroclinic, a anunţat luni un proces de rebranding în urma căruia îşi va schimba denumirea în Regina Maria, reţeaua privată de sănătate.

Totodată, Chreih a arătat că în octombrie anul trecut CMU a devenit proprietarul băncii de celule stem Stem Health Unirea, prin cumpărarea participaţiei grupului elen Hygeia.

Reţeaua CMU cuprinde în prezent cinci spitale (patru în Bucureşti - CMU Dorobanţi, CMU Arcul de Triumf, maternitatea CMU Regina Maria, Euroclinic, respectiv unul în Braşov) şi 23 de policlinici.

Fondul de investiţii Advent Internaţional a preluat 80% din acţiunile CMU în martie 2010, valoarea tranzacţiei depăşind 40 milioane de euro. Restul de 20% din acţiunile companiei sunt deţinute de fondatorul acesteia, medicul cardiolog Wargha Enayati, care avea înainte de tranzacţie aproximativ 51% din titluri.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite