Un funcţionar a delapidat 135.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a furat 135.000 de lei de la o bancă din Bucureşti. El s-a folosit de funcţia sa de funcţionar al băncii respective pentru a delapida această sumă, conform Realitatea TV. Poliţia nu a vrut să dezvăluie numele băncii.

Alte cazuri de furt din instituţiile bancare înregistrate în România în acest an s-au petrecut la Banca Transilvania, Credit Europe Bank şi BRD. La Banca Transilvania, o angajată a transferat diferite sume de bani  din conturile clienţilor în câteva conturi controlate de ea. Femeia a ridicat ulterior sumele de bani sustrase. Este vorba despre 520.000 de lei şi 33.000 de euro, în total.

La Credit Europe Bank, Negrilă Otilia Argentina, directoarea sucursalei din Braşov a accesat neautorizat un sistem informatic şi a sustras peste 2 milioane de euro din conturile mai multor clienţi.

Vlad Mincu, în vârstă de 23 de ani, lucra ca operator ghişeu la o agenţie BRD din Capitală. În august 2010, el a sustras de mai multe ori bani din conturile la care avea acces şi i-a jucat la ruletă. Ultima sa „retragere“ a fost de 10.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite