Bucureşti: Un bărbat a fost strivit sub roţile unui troilebuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima cu identitate necunoscută a fost accidentată mortal aseară pe o stradă din apropierea Gării de Nord. Poliţiştii anchetează împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier şi fac cercetări pentru identificarea pietonului decedat.

Accidentul de circulaţie s-a produs aseară în jurul orei 21.45 pe strada Witing, dinspre Calea Griviţei către Calea Plevnei. Un bărbat de aproximativ 55 de ani a fost călcat de troilebuzul care circulă pe linia 96 din apropierea Gării de Nord.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce a fost prins şi strivit de roţile troleibuzului.Pietonul decedat a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Asupra bărbatului accidentat mortal nu au fost descoperite acte de identitate. Victima purta pantaloni de culoare kaki, bluză gri şi pantofi negri.

Cei care pot ajuta la identificarea lui sunt rugaţi să sune la 9544, numărul de telefon al Brigăzii Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Şoferul de pe troleibuz în vârstă de 31 de ani riscă să se aleagă cu dosar penal pentru ucidere din culpă, dar până la finalizarea anchetei îşi continuă activitatea.

„A fost un eveniment nefericit pentru că din câte am aflat pietonul a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul a primit dreptul de a-şi continua activitatea până la finalizarea cercetărilor“, a declarat purtătorul de cuvânt al regiei Autotnome de Transport Bucureşti, Mihai Vlădărău.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite