Bucureşti: Un avion al companiei Carpatair a avut probleme tehnice la un senzor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion al companiei Carpatair a avut probleme tehnice şi s-a întors pe aeroportul "Henri Coandă", din Bucureşti. Aparatul trebuia să facă o cursă către Verona.

Avionul a decolat la ora 12.41, însă a revenit pe aeroport 40 de minute mai târziu, din cauza unor probleme tehnice. De atunci, pasagerii sunt în aerogara "Henri Coandă", din Capitală.

Mai citiţi şi:

Un avion Carpatair a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce pilotul a invocat probleme tehnice

Compania Carpatair a anunţat probleme tehnice, astfel încât s-a luat decizia aterizării, aceasta fiind în siguranţă. Nu a fost nevoie de aterizare de urgenţă, a precizat oficialul aeroportului.

Potrivit unui comunicat Carpatair defecţiunea a fost la un senzor al aparatului.

"Cursa a fost anulată din cauza unor probleme tehnice. Avionul a decolat la ora 12,41, iar ulterior, a anunţat întoarcerea pe aeroport fără a solicita urgenţă. Aterizarea a avut loc la 13,15. Toţi cei 66 de pasageri au fost reorientaţi către alte curse Carpatair, aceştia fiind în siguranţă", a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă, Mihaela Chiril.

Ea a adăugat că unii pasageri au fost deja îmbarcaţi către alte curse, iar alţii urmează să fie îmbarcaţi. „Este vorba despre curse ale Carpatair care aveau ca destinaţie alte oraşe italiene, dar care la final vor merge şi către Verona“, a mai spus Mihaela Chiril.

De asemenea, o aeronavă Carpatair cu destinaţia Verona va pleca la ora 18.00 de pe aeroportul din Timişoara către Aeroportul Henri Coandă, a anunţat Carpatair într-un comunicat de presă.

Călătorii susţin că până în prezent nicio persoană nu ar fi reuşit să plece cu o altă cursă, deoarece au fost refuzaţi în momentul în care trebuiau să plece.

"Suntem în aeroport de la ora 10.00. Ne-am întors din cauza unor defecţiuni tehnice la 13.30. Nu ne-a spus nimeni nimic. Până la această oră nu ştim exact ce se va întâmpla. De la informaţii, de la Carpatair, ne-au spus că unele persoane pot opta pentru alte curse. Suntem disperaţi. Toţi avem servicii.", a declarat Dumitra Petrescu, o pasageră, pentru Realitatea TV.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite