Bucureşti: Ultimele concerte din 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La final de an, bucureştenii au parte de sonorităţi rock, clasice, indie, latino sau rapsodii, pe scenele de la Sala Palatului sau Polivalentă. Pe lângă concertele susţinute de Simple Minds, Smokie, Harlem Gospel Choir, celebrele trupe româneşti Phoenix şi Iris, vom asista şi la tradiţionale spectacole de Crăciun.

Citeşte şi:

Nemţii aduc Târgul de Crăciun la Braşov

Dacă pentru cele patru show-uri ale lui Ştefan Bănică Jr. deja nu mai găsiţi bilete, vă mai puteţi comanda tichete la concertul lui Alexandru Andrieş de la Scala, din data de 7 decembrie, pe site-ul bilete.ro. În plus, fanii Iris trebuie să se grăbească să prindă un loc la Teatrul Naţional, pentru concertul din 14 decembrie, care va începe la ora 19.00. Biletele cu preţuri între 100 şi 200 de lei sunt aproape epuizate.

Suedezul José González aduce la Bucureşti muzica sa indie-folk, cu tonalităţi joase şi un timbru serios. Cântăreţul a crescut ascultând muzică folk şi pop latin, iar prima trupă în care a cântat a fost Back Against the Wall. Până acum a lansat două albume, “Veneer” (2003) şi “In Our Nature” (2007), a fost prezent atât pe micile ecrane cât şi în cinematografe. Muzica lui a fost folosită în filme, reclame, dar şi producţii tv. Anul acesta a lansat single-ul “Cycling Trivialities”, iar pe 5 decembrie concertează la The Ark - Bursa de Mărfuri, de la ora 21.00. Preţul unui bilet este de 65 de lei.

Acorduri de vals în Micul Paris
Orchestra de cameră austriacă Johann Strauss Ensemble va prezenta miercuri,16 decembrie, cu începere de la ora 19.30, concertul extraordinar „Christmas in Vienna“. Spectacolul face parte din Proiectul National Cultural - 2009 „Arta contra drog“.

“Degeaba…?!” se numeşte concertul lui Tudor Gheorghe are loc la Sala Palatului, din 22 decembrie. Muzicianul va avea alături 74 de instrumentişti, 60 de corişti, o trupă rock, care vor evolua sub bagheta orchestratorului şi dirijorului Marius Hristescu într-o reprezentaţie originală, un spectacol diferit de cele cu care v-a obişnuit maestrul Tudor Gheorghe. Biletele pornesc de al 50 de lei şi ajung la 180 de lei la categoria VIP.

Mai sunt bilete la Simple Minds
Scoţienii de la Simple Minds vor concerta la Bucureşti pe 15 decembrie, la Sala Polivalentă din Capitală, de la ora 20.00. Show-ul face parte din turneul de promovare al ultimului lor album, „Grafitti Soul“. Cu un sound contemporan, dar în acelaşi timp păstrând elementele caracteristice care au definit Simple Minds de-a lungul anilor, albumul a urcat pe locul zece în topul din Marea Britanie şi pe locul 9 în European Top 100 Album Chart. Una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor ’80 şi ’90 va cânta pentru prima oară la Bucureşti, în cadrul unui concert oferit de Magic FM şi organizat de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram. Biletele costă 130 şi 190 de lei.

În plus, BUG Mafia va urca prima dată pe Scena de la Polivalentă după 10 ani de absenţă, în timp ce Damian Drăghici va susţine alături de fraţii săi ultimul concert în această formulă, la 17 decembrie.

Calendarul concertelor pentru luna decembrie în Bucureşti


1 decembrie
Phoenix - Sala Palatului

4 decembrie
Jay-Jay Johanson - The Ark
Demis Roussos - Sala Palatului
Kumm - Lăptăria lui Enache

5 decembrie
José González - The Ark

7 decembrie
Maria Dragomiroiu şi invitaţii - Sala Palatului
Alexandru Andrieş - Cinema Scala

10 decembrie
Ştefan Bănică - Sala Palatului
Omul cu şobolani - club Mojo

11 decembrie
Ştefan Bănică - Sala Palatului
The Others - Lăptăria lui Enache

12 decembrie
Ştefan Bănică - Sala Palatului

13 decembrie
Ştefan Bănică - Sala Palatului
Analia Selis - Sala Radio

14 decembrie

Iris - Teatrul Naţional Bucureşti

15 decembrie
Simple Minds - Sala Polivalentă

16 decembrie
Johann Strauss Ensemble  - Sala Palatului
BUG Mafia - Sala Polivalentă
Warren Suicide - Club Control

17 decembrie
Aurel Moldoveanu - Palatul Naţional al Copiilor
Damian & Brothers - Sala Palatului

18 decembrie
Tudor Gheorghe - Sala Palatului
E.M.I.L. - The Silver Church

19 decembrie
Ştefan Hruşcă - Sala Polivalentă
Spirit of Vienna Ensemble - Sala Palatului

20 decembrie
Costel Busuioc - Palatul Naţional al Copiilor
Smokie - Sala Palatului

21 decembrie
Iris - Teatrul Naţional Bucureşti
Harlem Gospel Choir - Sala Palatului

23 decembrie
Cleopatra Stratan - Sala Palatului


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite