Bucureşti: Ucraineanul ucigaş, reţinut a doua zi de la comiterea crimelor pentru că avea paşaportul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Siret a fost reţinut la o zi după comiterea crimelor pentru că avea paşaportul expirat de cinci ani. A doua zi după ce a fost reţinut, el a fost expulzat în Ucraina.

Chestorul principal de poliţie Petre Tobă a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că principalul suspect în cazul uciderii, în luna februarie, la Siret, a unei femei de 39 de ani şi a fetiţei sale de şase ani este cetăţean ucrainean, are 50 de ani şi a intrat în România fraudulos, din data de 16 februarie.

Acesta a fost depistat în 18 februarie de autorităţi, iar în următoarea zi a fost expulzat.

Potrivit sursei citate, principalul suspect a fost reţinut în 11 martie, pe teritoriul Ucrainei, într-un alt dosar, pentru deţinere de arme şi muniţie şi trafic de droguri, iar vineri pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare.

Petre Tobă a mai spus că "scopul dublului asasinat de la Siret a fost jaful", iar în prezent sunt exluse alte variante în acest caz.

El a precizat că din locuinţa unde au fost comise crimele, şi unde erau făcute ilegal schimburi valutare, au dispărut 14.000 de euro şi 2.000 de dolari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite