Bucureşti: Incendiu la un local din centrul Capitalei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un café-bar a luat foc, în jurul orei 16.00, pe Calea Victoriei, incendiul fiind deja stins. Nu au existat victime umane.

UPDATE 17.50: Localul se află vizavi de cunoscuta cafenea Valea Regilor, iar flăcările au afectat şi etajul localului. Câteva geamuri ale restaurantelor şi cafenelelor din preajmă au fost sparte. (GALERIE FOTO)

În momentul în care a izbucnit incendiul, localul era închis, şi a ars aproape în întregime, deşi pompierii au ajuns în câteva minute la faţa locului.

Cinci autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea incendiului, însă nu au reuşit să mai salveze nimic. La faţa locului au mai sosit şi un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

Au fost găsite mai multe butelii în bucătăria restaurantului însă au fost scoase din restaurant încă de la începutul intervenţiei pompierilor, înainte de a fi atinse de foc.

„E un local din centrul Capitalei, care are aproximativ 100 de metri pătraţi. A ars foarte repede deoarece 80% din mobilier era fabricat din lemn. Focul a fost stins în 30 de minute“, a declarat pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Onofrei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite