Bucureşti: Trupe rock şi orchestre, la Revelioanele din stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diseară, trecerea în Noul An se sărbătoreşte pe ritmurile celor mai cunoscute trupe româneşti în Piaţa Constituţiei şi în Piaţa Revoluţiei. Petrecerea din Piaţa Constituţiei este organizată de Primăria Capitalei, în timp ce party-ul din Piaţa Revoluţiei este pus la cale de Pro TV.

Faţă de anii precedenţi, pentru această noapte organizatorii au pregătit surprize care nu îi vor lăsa pe petrecăreţi să simtă frigul. Startul spectacolului din Piaţa Constituţiei, organizat de Primăria Capitalei, se dă la ora 18.00, concertul de deschidere fiind susţinut de chitaristul AG Weinberger.

El îi va încălzi pe bucureştenii prezenţi în piaţă cu ritmuri de jazz. O jumătate de oră mai târziu, petrecăreţii vor putea asculta noile melodii ale formaţiei rock Proconsul.

Pe afişul Revelionului din faţa Palatului Parlamentului figurează şi solistul Marcel Pavel, trupele Vama, Direcţia 5, Bere Gratis, Voltaj şi Iris, dar şi soliştii Vlad Miriţă, Alex şi Smiley. De asemenea, un DJ va mixa live între concertele artiştilor şi va anima piaţa pentru bucureştenii dornici de dans.

Artificii la miezul nopţii
Trecerea dintre ani va fi marcată de discursul oficial al primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi de un incendiar joc de lumini, lasere şi artificii. Tot la miezul nopţii se vor urca pe scenă şi băieţii de la trupa Sistem, care au promis că vor face un show de zile mari. Municipalitatea a anunţat că la trecerea dintre ani vor fi folosite peste 5.000 de efecte pirotehnice şi de lasere, iar din 24 de puncte ale scenei vor izbucni flăcări de până la doi metri înălţime.


După ora 0.30, petrecerea se va muta în acorduri de orchestre, pe Bulevardul Unirii, acolo unde pe petrecăreţi îi aşteaptă şi două restaurante deschise toată noaptea. Între blocuri este amplasată o scenă, pe care vor urca Jinga Symphony Orchestra, condusă de Daniel Jinga, dar şi Big Band Radio. Spectacolul de pe Bulevardul Unirii va dura până la ora 2.30.


Proiecţii 3D în aer liber, în premieră
În Piaţa Revoluţiei, distracţia la Revelionul Pro TV va începe mai devreme, la ora 17.00, când pe plasmele amplasate lateral de scenă vor fi difuzate cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani. De la ora 19.00 vor urca pe scenă dansatori profesionişti, dar şi fani ai lui Michael Jackson. Aceştia au pregătit un moment special, realizat în memoria megastarului american, care a trecut în nefiinţă anul acesta.


De la ora 20.30 vor încinge atmosfera artiştii care au cucerit topurile româneşti în ultimii ani. Printre ei se numără Puya, solistul momentului în muzica românească, dar şi Inna, care a cucerit Europa cu vocea şi melodiile ei. De asemenea, vor mai susţine concerte şi Anda Adam, Neylini, Simplu şi Loredana.


Trupa Voltaj va cânta şi pe scena Revelionului Pro TV, dorind să-i încânte cu hiturile lor pe toţi cei care petrec Anul Nou în stradă.
Cei care vor alege Piaţa Revoluţiei vor intra în noul an sub o ploaie de artificii şi un spectacol incredibil de lumini. Aproape de miezul nopţii, pentru prima oară în România, va avea loc un spectacol de proiecţii 3D în aer liber, pe clădirea Muzeului Naţional de Artă al României.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite