Trupa Holograf nu se desfiinţează din cauza incidentului de la Dănutz SRL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul din timpul emisiunii “Dănutz SRL”, de la TVR, în care chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, a fost rănit la cap din cauza unei cascadorii nereuşite a creat o întreagă dispută. Acesta a fost de acord ca un ananas să-i fie tăiat pe cap cu o sabie de către un cascador, însă a avut de suferit.

Aseară, Dan Bitman a fost prezent în emisiunea Happy Hour, de la ProTV, susţinând că nu a existat niciun incident între el şi membrii trupei Holograf pe tema subiectului mai sus amintit. “Nu m-am certat cu colegii mei din trupă, în urma incidentului de la emisiunea pe care o prezint la TVR. Nu s-a pus problema şi nici nu se va destrăma trupa Holograf din cauza acelui eveniment neplăcut. Eu nu am nicio vină pentru cele întâmplate în emisiune şi chiar îmi pare foarte rău că lucrurile au ajuns până aici. Este foarte important că Romeo este bine şi sper să revină cât mai curând”, a declarat Dan Bitman.

Ieri, CNA a somat postul public, iar membrii CNA consideră că vinovat de incident este Dan Bittman, liderul trupei Holograf, şi prezentatorul emisiunii. „Au fost în diferite emisiuni când se promovează noile sezoane ale circului. Ce facem discutăm doar situaţia asta că s-a întâmplat un accident sau discutăm în general. Dacă ne referim la protecţia minorilor nu e suficient. Eu îl văd vinovat pe moderator care a continuat emisiunea punându-i în continuare în pericol şi pe ceilalţi“, a precizat Narcisa Iorga.

Mai citiţi:

MondoFilm îşi asumă responsabilitatea pentru incidentul de la „Dănutz SRL“

CHITARISTUL ROMEO DEDIU, RĂNIT ÎN TIMPUL EMISIUNII DĂNUTZ SRL

CNA VA ANALIZA EMISIUNEA TELEVIZIUNII ROMÂNE ÎN SEDINTA DE MÂINE

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite