Bucureşti: Traficul în Pasajul Lujerului, restricţionat opt luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reabilitare şi de consolidare la Pasajul Lujerului încep luni şi vor dura până în luna iulie a anului viitor, a anunţat Primăria Capitalei.

Astfel, se va circula pe un singur sens pe banda I dinspre Bulevardul Timişoara spre Crângaşi iar traficul pe timp de noapte va fi complet închis, în perioada 30 noiembrie - 4 ianuarie 2010. Din 5 ianuarie vor fi restricţii pe banda I pe ambele sensuri de circulaţie.

De asemenea, tramvaiul 41 va avea unele restricţii temporare pe durata nopţii şi în weekend.Poliţia rutieră recomandă în această perioadă breteaua de deasupra Pasajului.

Şoferii care vor să circule între cartierele Drumul Taberei şi Militari pot alege varianta prin Bulevardul Timişoara – Moineşti - Iuliu Maniu - Strada Dezrobirii - Uverturii.

O altă rută, pentru cei care vor să ocolească Militariul, este Strada Braşov - Bulevardul Timişoara - Bulevardul Vasile Milea - Splaiul Independenţei, a declarat astăzi, pentru „Adevărul de Seară“, reprezentantul Poliţiei Rutiere, Mihai Buciu.

Construit în urmă cu 22 de ani, Pasajul Lujerului nu a mai fost reabilitat. Fiind un pasaj foarte circulat, riscul producerii unor accidente este foarte ridicat.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite