Test-drive cu căruciorul la Baby Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane au vizitat astăzi Baby Expo, ediţia de primăvară, desfăşurată la Sala Polivalentă. Părinţii şi bunicii au venit însoţiţi de copii şi nepoţi pentru a cumpăra hăinuţe, jucării şi alte accesorii.

„Am venit în primul rând să mă uit la produsele din cadrul expoziţiei. Nu caut hăinuţe pentru băieţelul meu, ci o maşinuţă pentru că îi plac foarte mult“, a spus Luminiţa Ţurcan, o mămică de 28 de ani.

Nici bunicii nu au fost mai prejos şi şi-au adus nepoţeii fie de mânuţă, fie în căruţ. „Am găsit un scăunel de masă pentru nepoţelul meu, iar acum căutăm un antepremergător“, a spus Gheorghe Ion, de 55 de ani.

De asemenea, participanţii au urmărit test-drive-uri cu un cărucior lansat în 2010, Graco Symbio Drive: montare, demontare, mers pe teren accidentat şi de oprire în rampă. „Acest model de cărucior creşte o dată cu copilul dumneavoastră. Pe cadrul căruciorului se poate ataşa un landou, un scaun sport sau un scaun de maşină. Căruţul are un mâner reversibil, roţi gonflabile din cauciuc şi un cadru din aluminiu dur şi costă 1.725 de lei“, a spus Dumitru Lenart, product manager al firmei Tibal Prodomain.

Gimnastică pentru bebeluşi

În cadrul Baby Expo, părinţii şi copiii au putut să se joace şi chiar să facă gimnastică sub îndrumarea specialiştilor în kinetoterapie. „În cadrul Baby Gym, promovăm gimnastica copilului sănătos pentru o dezvoltare armonioasă. Avem mai multe forme multifuncţionale, pe care facem o serie de exerciţii de echilibru, de coordonare, de tonificare musculară, exerciţii care le dezvoltă copiilor abilităţi practice“, a declarat directorul centrului Kineto Bebe, Raluca Chişu.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite