Teo Trandafir nu se întoarce la Pro Tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Pro Tv infirmă zvonurile conform cărora Teo Trandafir va reveni la televiziunea care a făcut-o vedetă.

"După cum ştim cu toţii, Teo va fi ocupată în următorii ani la Camera Deputaţilor. Deci nu se va întoarce la Pro Tv. Nici nu au existat astfel de discuţii", ne-a spus Maria Apostol, P.R. Director Pro Tv. 

Şi alte surse din Pro Tv susţin spusele P.R.-ului. "Teo nu se întoarce la Pro Tv. A spus Carmen Hara într-o emisiune că se va întoarce şi unii au crezut, dar nu se va întoarce".

Citeste AICI de ce s-ar intoarce Teo la Pro Tv!

La începutul acestei luni, teo a fost internată într-un spital din Capitală. După câteva zile, însă, aceasta a fost transferată la un spital din Viena, la clinica AKH. Diagnosticul pe care medicii i l-au pus lui Teo Trandafir este pancreatita acuta de severitate medie.

Unde a lucrat Teo până în prezent

În perioada 2000-2006, a prezentat emsiunea de divertisment, care îi purta numele „Teo”, la ProTV. La acelaşi post a mai realizat emisiuni estivale: “Bilet de vacanţă”, “5 săptămâni în balon”, “Vine Teo” şi “Teo şi vedete cu sacu’”.

În perioada 2006- 2007, a plecat de la PROTV şi a ales postul de director al televiziunii Romantica, iar în 2007, a prezentat emisiunea TeoViziunea, la Romantica.

În perioada ianuarie-decembrie 2008, a realizat emisiunea „Teo Live” la Prima TV, iar câteva luni a fost si prezentatoarea emisiunii „Momentul adevărului”, tot la Prima TV.

În perioada 2005-2006, a realizat caravana „Vrei Teo, ai Teo!”, iar în 2004-2005, a realizat alături de Andi Moisescu, în fiecare sâmbăta, „Teo şi Andi Show”. În perioada 1994-1997, a realizat emisiunea “Buna Dimineata, Romania”, alături de Mircea Badea, la Tele 7 Abc.

Între 1997 şi 2000, a prezentat la Antena 1 emisiunile „Dimineaţa devreme” şi „Teo & Mircea show”.
În perioada 1993-1994, a lucrat la Pro FM, ca redactor de ştiri şi realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineata”. În 1991-1993, a lucrat sa secretară la Fun Radio Bucureşti şi apoi ca realizator de programe de stiri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite