Teo Trandafir este de partea prostituatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta vedetă TV şi candidată pentru un Colegiul 19 din partea PD-L, Teo Trandafir a declarat, într-un interviu pentru „Gândul“ că susţine legalizarea prostituţiei.

Argumentele vedetei sunt sănătatea publică şi chiar faptul că barbaţii vor fi „mai fericiţi, iar căsniciile mai solide“.  „Da. Am avut probleme foarte mare din cauza asta, din cauza legii. M-am certat cu nişte reprezentanţi ai BOR foarte rău, pentru că eu încercat să explic că doamnele cu pricina oricum vor exista şi vor fi bolnave si vor avea HVP şi vor da părinţilor care vor duce acasă la copii, pentru că HPV este extrem de contagios“, a declarat Teo Trandafir în ziarul Gândul.

De asemenea, Teo Trandafir susţine că ar trebui înfiinţate niste „stabilimente speciale, care să fie marcate. Nu poţi să spui că există aceste domniţe şi că de mâine vor dispărea că nu mai vrem noi să le vedem. Ar trebui votată legea, să ştim şi să fie pe faţă“, susţine Teo, citată de Gândul. 

În aceleşi interviu, candidata pentru Colegiul 19 a mai spus că relaţiile dintre homosexuali „mi se par OK, Sunt nişte oameni care se iubesc. Atâta vreme care nu deranjezi pe nimeni, poţi să faci ce vrei“.

Pe lângă cariera politică pe care Teo intenţionează să o urmeze, ea se ocupă şi de cursuri la Şcoala de Televiziune a lui Vlad Ionescu. De asemenea, Teo îi ajută pe copiii superdotaţi ce provin din familii cu venituri modeste să se poată afirma.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite