Bucureşti: Taximetristul din Crângaşi a murit după o îmbrânceală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetristul Alexandru Mihai a sfârşit tragic, în urmă cu două zile, în urma unei altercaţii cu un pieton.

Ultimele sale cuvinte au fost că se află în Crângaşi, este agresat şi are nevoie de ajutor. La o intersecţie, taximetristul nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni. Bărbatul care traversa strada s-a revoltat, a început să ţipe şi să gesticuleze, ba chiar mai mult, a lovit maşina cu pumnii.

Şoferul s-a simţit jignit, a coborât nervos din maşină şi au început să se îmbrâncească. Apoi, bărbatul a început să acuze dureri în zona pieptului. Un coleg al său, Claudiu Boldoş, a mărturisit că a ajuns primul la locul incidentului şi l-a dus pe Alexandru la spital. „«Uite ce mi-au făcut», mi-a spus Alex cu o voce stâlcită. I-am rugat pe poliţiştii veniţi la faţa locului să sune la 112. S-au făcut că sună şi au plecat. Alex se simţea rău şi l-am întins pe bancheta din spate pentru a-l duce la Spitalul Municipal“, a povestit Claudiu.

Cu ultimele eforturi, taximetristul şi-a sunat nevasta şi a rugat-o să vină repede la spital, pentru că se simte foarte rău. Din nefericire, nu a mai văzut-o, deoarece acesta a murit pe patul de spital. „M-a sunat şi mi-a zis să vin repede la Municipal că îi e rău. Am înţeles că se bătuse cu nişte bărbaţi în Crângaşi, la o intersecţie. Au sărit la el, l-au omorât“, a spus soţia taximetristului decedat.

Ancheta poliţiei este în derulare, urmând ca după necropsie să se stabilească dacă bărbatul a murit din cauza loviturilor primite. „Dacă se ajunge la concluzia că şoferul a murit din cauza bătăii, agresorul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Martorii susţin că a existat o altercaţie între cei doi. Agresorul se numeşte Mihai Bălăescu şi are 51 de ani, dar până nu aflăm cauza morţii, nu îl putem acuza de nimic“, a declarat pentru „Adevărul“ purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite