Bucureşti: Taximetrist mort după o altercaţie în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist din Bucureşti a murit la jumătate de oră după ce un coleg l-a dus la spital. Omul, în vârstă de 41 de ani, a apucat să spună că a fost atacat de patru indivizi în zona Pieţei Crângaşi.

Totul a început după ce maşina a atins uşor un bărbat, acesta din urmă lovind nervos capota maşinii. Taximetristul s-a dat jos şi a început bătaia, şoferul fiind lovit cu pumnii şi picioarele până aproape i s-a tăiat respiraţia.

În urma altercaţiei, Mihai A., şoferul taxiului, a fost dus la spital de un coleg, căruia i-a spus că a fost atacat de patru persoane, fără un motiv anume. „La un moment dat, colegul acuza dureri la nivelul toracelui, a spus că nu mai poate să respire. M-am dus repede şi i-am luat un bidon cu apă“, a spus un coleg al taximtristului.

Ceilalţi taximetrişti sunt convinşi că ar fi putut aplana conflictul dacă ajungeau mai repede la locul incidentului. „E normal ca atunci când unul dintre noi are probleme sau e atacat, să venim să-l ajutăm. Însă, în momentul în care noi venim, vine poliţia şi ne spune că ne amendează. Dacă am fi fost noi acolo, 5-6 colegi, sigur că nu s-ar mai fi întâmplat aşa cev“, a declarat un taximetrist.

Taximetristul a mai apucat să-şi sune soţia, spunându-i că se simte rău şi că este la spital. „M-a sunat şi mi-a zis să vin repede la Municipal că îi e rău. Când am ajuns am înţeles că se bătuse cu nişte bărbaţi în Crângaşi, la o intersecţie. Au sărit la el, l-au omorât, l-au bătut“, a spus soţia taximetristului decedat.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, dar aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili circumstanţele în care a murit taximetristul. Dacă ajung la concluzia că şoferul a murit din cauza bătăii, agresorul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. „Martorii spun că a existat o altercaţie între cei doi, dar s-au împăcat în momentul în care, la faţa locului, a ajuns poliţia. Agresorul se numeşte Mihai Bălăescu şi are 51 de ani, dar până nu aflăm cauza morţii, nu îl putem acuza de nimic“, a declarat pentru „Adevărul“ purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

Taximetristul a murit în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul avea un copil de trei ani şi era singurul care îşi întreţinea familia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite