Tatăl lui Irinel Columbeanu: "Monica a avut timp să stea cu Irina în America, în schimb a agresat-o"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu a declarat astăzi, la Izvorani, că presa a provocat dezbinarea cuplului Columbeanu. El a mai spus că Monica a avut timp suficient cât a stat șase luni în America să stea cu fetița și în schimb a agresat-o, transmite CanCan.

Ion Columbeanu şi-a vizitat nepoata aflată în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, în timp ce mama copilei încearcă disperată să îşi vadă fetiţa. El nu s-a putut abţine să nu le strige jurnaliştilor aflaţi la poarta miliardarului că ei sunt de vină pentru destrămarea cuplului Moni-Irinel, deşi ei sunt cei care au invitat presa în casa şi viaţa lor.

Mai citiţi: Monica s-a dus cu executorul judecătoresc la Izvorani.

Ion Columbeanu consideră că Monica nu are dreptul să îşi vadă fiica, pentru că a avut-o şase luni la dispoziţie să stea cu ea, atâta vreme cât cele două au fost în America. După aceste afirmaţii, Ion Columbeanu a început un atac furibund împotriva presei, pe care o acuză că e de vină pentru despărţirea fiului său de Monica, mai scrie CanCan.

Tatăl Monicăi a avut Bordel

 "A avut timp şase luni jumătate să aibă grija copilului, cât a fost în America. Voi sunteţi apărătorii rău-făcătorilor. Din cauza voastră s-au despărţit! Aţi destrămat o familie! Irina s-a întors din America foarte slabă!  Monica şi-a bătut fetiţa şi acum o vrea înapoi", a strigat Ion Columbeanu jurnaliştilor care se aflau în faţa porţii lui Irinel Columbeanu", a strigat Ion Columbeanu, în timp ce pleca de la fiul său, de la Izvorani.

Înainte de a se urca în maşină, tatăl lui Irinel l-a acuzat pe aşa-zisul tată al Monicăi că a avut un bordel: "Să vină şi cu tatăl ei natural, Damaschin care a avut bordel", a mai spu Ion Columbeanu.

A mai colaborat Elena Irimia

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite