Tâlhari muşcaţi şi fugăriţi de victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au dat bir cu fugiţii, duminică seară, după ce au fost muşcaţi şi fugăriţi de angajaţii unei benzinării de pe Bulevardul Ion Mihalache pe care au încercat să o jefuiască.

Hoţii au pătruns în benzinărie în jurul orei 19.00. Aveau cagule pe cap şi unul dintre ei era înarmat cu un pistol. S-au dus direct în biroul şefei de tură şi au încercat să o imobilizeze, însă femeia nu s-a lăsat aşa de uşor: a început să ţipe ca din gură de şarpe şi l-a muşcat pe agresor de degetul arătător al mâinii stângi.

Jaf ratat
În acel moment, cei doi agresori şi-au abandonat planul şi au fugit pe uşa pe care intraseră cu doar câteva minute mai devreme. Una dintre casiere, care a auzit-o pe şefa ei ţipând, a acţionat imediat butonul de panică. Un alt angajat al benzinăriei a alergat după cei doi, iar pe strada Dornei unul dintre tâlhari a scos de la spate pistolul şi l-a îndreptat către urmăritor.

Potrivit poliţiştilor, unul dintre atacatori are o înălţime de circa 1,80 m, este corpolent şi are chelie. Purta o geacă de culoare bleumarin, blugi albaştri decoloraţi, pantofi sport de culoare închisă şi o şapcă galben–portocalie. Celălalt are 1,70 m înălţime, slab şi era îmbrăcat cu o bluză bleumarin tip salopetă, blugi albaştri, pantofi sport albi, şapcă portocalie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite