Tâlhar înarmat, pus pe fugă după ce a fost muşcat de deget

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi cu cagule pe feţe şi înarmaţi cu un pistol au pătruns aseară, în jurul orei 19.00, într-o benzinărie de pe Bulevardul Ion Mihalache din sectorul 1.

Ei au intrat pe uşa din spate a benzinăriei în biroul şefei de tură, au imobilizat-o pe femeie şi i-au acoperit gura pentru a nu ţipa. Femeia a reuşit, însă, să strige după ajutor. Mai mult, a reuşit să-l muşte pe unul dintre agresori de degetul arătător al mâinii stângi. Cei doi s-au speriat şi au fugit pe unde au intrat.

Mobilizare exemplară

Una dintre casiere, care a auzit-o pe şefa ei ţipând, a acţionat imediat butonul de panică şi a sunat repede la 112. Un alt angajat al benzinăriei a alergat după cei doi, iar pe strada Dornei unul dintre cei doi tâlhari a scos de la spate pistolul şi l-a îndreptat către urmăritor. Acesta din urmă a renunţat la cursă şi s-a întors la benzinărie. La faţa locului au sosit poliţiştii de la secţia 5, care se ocupă în continuare de acest caz.

Unul dintre atacatori are o înălţime de circa 1,80 m, este corpolent şi are chelie. Aseară purta o geacă de culoare bleumarin, blugi albaştri decoloraţi, pantofi sport de culoare închisă şi o şapcă galben–portocalie. Celălalt are 1,70 m înălţime, slab şi era îmbrăcat cu o bluză bleumarin tip salopetă, blugi albaştri, pantofi sport albi, şapcă portocalie, iar în spate un rucsac din material textil.





București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite