Bucureşti: Sute de tineri au luat cu asalt patinoarul din Afi Palace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea urâtă a umplut patinoarele mallurilor din Capitală. Managerul patinoarului Ice Ring, din Afi Palace, a declarat că ieri a avut record de încasări: peste 4.000 de persoane, majoritatea tineri, s-au dat pe gheaţă.

Sfârşitul de săptămână şi începutul de an i-a adus pe bucureşteni în locurile de distracţie acoperite, în topul celor preferate fiind patinoarele. „Sunt cu aproximativ 40% mai mulţi patinatori faţă de alte weekenduri. Peste 80% din cei de pe gheaţă sunt tineri. Ieri am avut record de încasări, când au fost aproximativ 4.000 de persoane“, a declarat managerul patinoarului din Afi Palace, Ştefan Ipati.

În această dimineaţă, patinoarul acoperit din mallul de la Cotroceni a fost luat cu asalt mai ales de tineri, având în vedere că este ultima zi de vacanţă. „Vin destul de des pe acest patinoar. Acum e mai aglomerat ca de obicei. E mai bine decât în aer liber, pentru că este mai cald“, a spus o tânără care tocmai îşi dădea patinele jos.

Bucureştenii au stat la coadă şi câteva ore pentru a-şi putea închiria patine şi pentru a reuşi să intre pe gheaţă. Aşteptarea a meritat însă au fost de părere cei care erau azi-dimineaţă în mallul din Cotroceni. „Am stat destul de mult la coadă, dar merită pentru că acum mă voi distra cât vreau eu“, a spus Alex, în vârstă de 21 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite