Sute de bucureşteni, la coadă la Casa de Asigurări de Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt nevoiţi să aştepte câteva ore pentru a depune declaraţii şi a-şi plăti contribuţiile datorate la asigurările sociale de sănătate sau pentru a depune declaraţiile fiscale.

Reprezentanţii CASMB spun că s-a ajuns în această situaţie din cauză că oamenii nu se informează. "Noi am explicat în repetate rânduri ce se poate face pentru a evita cozile. Se pot trimite actle şi prin poştă sau me e-mail", ne-a spus Cristina Călinoiu, purtător de cuvânt la CASMB.

Citiţi aici ce trebuie să faceţi pentru a evita cozile

Data limită, 27 ianuarie

Data limită până la care se pot depune declaraţiile pentru Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate este 27 ianuarie, indiferent de modalitatea de transmitere a documentelor, a anunţat, luni, CASMB.

"Angajatorii care doresc să transmită aceste declaraţii online sunt rugaţi să consulte la adresa https://www.casmb.ro/online_login.php condiţiile în care pot obţine de la CASMB cheia de activare pentru transmiterea pe e-mail a raportărilor în SIUI. Declaraţiile de sănătate şi concedii medicale pot fi transmise ca şi până acum prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa str. Gheorghe Ţiţeica nr. 142, sector 2, Bucureşti", a precizat CASMB.
Reprezentanţii CASMB au mai arătat că activităţile legate de plata contribuţiei de sănătate şi eliberarea adeverinţei de asigurat care au fost suspendate în 13 ianuarie, ca urmare a problemelor apărute în sistemul informatic, au decurs normal luni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite