Bucureşti: Sun Plaza, mallul cu intrare de la metrou, se deschide peste două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţat drept cel mai luxos centru comercial din Bucureşti, Sun Plaza se deschide pentru public joi, 25 februarie, în zona Big Berceni.

Aseară, pe Şoseaua Olteniţei, în faţa mallului era forfotă. Zeci de muncitori măturau dalele de piatră şi legau ultimele fire la instalaţia electrică, în timp ce escavatoarele încărcau pământul din pasajul subteran. „Nu mai avem mult. Noi am terminat de instalat cablurile electrice şi colegii noştri mai au doar la faţadă. Deja în magazine a fost adusă marfa“, a spus unul dintre muncitori.

Intrarea în mall va fi legată la staţia Piaţa Sudului, astfel că bucureştenii care vin aici cu metroul să nu mai fie nevoiţi să traverseze bulevardul. „Toate pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar Pasajul Sun va fi gata pentru inaugurare“, au declarat reprezentanţii mall-ului. Dezvoltatorul a investit două milioane de euro pentru construirea coridorului subteran ce va lega mallul de staţia de metrou.

Al patrulea hipermarket Cora
Mâine, în cadrul Sun Plaza va fi inaugurat al patrulea hipermarket Cora din Capitală. Evenimentul va fi urmat de inaugurarea oficială a centrului comercial. Sun Plaza are o suprafaţă de aproximativ 210.000 de metri pătraţi, investiţia totală fiind de 200 de milioane de euro.

Spaţiile de divertisment din noul mall constau în 15 săli de cinema cu 3.000 de locuri, un club de biliard şi bowling, un casino şi o terasă exterioară.

Printre cei 130 de retaileri prezenţi se numără Cora, Baumax, Cinema City, C&A, Ecco, Z, Marks & Spencer, Bamboo şi McDonalds.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite