Spectacol cu motociclete, la Ciolpani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de motociclişti profesionişti, atât din ţară cât şi din străinătate, au făcut spectacol cu motoarele pe circuitul special amenajat pentru un astfel de sport din localitatea Ciolpani, judeţul Ilfov.

Startul la cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Motocross s-a dat azi-dimineaţă, la ora 11.00, când motocicliştii au început să-şi ridice în aer motoarele, întrecându-se în sărituri şi viteză. Sute de tineri au venit din oraşele şi localităţile din jur pentru a-i admira pe curajoşi.
 
„Am şi eu un motor, nu chiar aşa de bine dotat, dar oricum sunt mulţumit de el. Îi admir pe aceşti sportivi. Eu nu fac deocamdată astfel de figuri, poate o să îmi fac curaj şi o să încerc şi eu cândva“, a spus Mihai, un tânăr de 29 de ani.

Adrian Răduţă, starul românesc la motocross
Cei mai buni piloţi din ţară şi cei veniţi din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Austria, Ungaria şi Moldova au străbătut un circuit de 1.650 de metri. „Este prezent şi campionul naţional la Motocross, Adrian Răduţă, dar şi campioni din afară. Pe lângă spectacol se desfăşoară de fapt şi concursul prin care va fi ales cel mai bun. Premiile constau în puncte, iar cel mai bun va fi pilotul care ajunge primul la linia de sosire“, a spus Berti Panaiot, unul dintre organizatorii evenimentului.

De asemenea, spectacolul desfăşurat la Ciolpani a avut şi caracter umanitar, aici fiind invitaţi şi 20 de copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, de la Centrul Şcolar nr.3 din Bucureşti, specializat în copii hipoacuzici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite