Bucureşti: Spargeri auto ca în filmele americane (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi care furau din autoturisme au fost prinşi marţi de Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 6, în oraşul Buzău. Infractorii înţepau cauciucurile autoturismelor, iar în momentul în care proprietarii schimbau roţile, aceştia luau tot ce găseau în maşină.

Hoţii erau de mult în „vizorul“ Poliţiei. Doi dintre ei, un bucureştean în vârstă de 31 de ani şi un ilfovean în vârstă de 29 de ani au fost filmaţi luni de poliţişti în timp ce încercau să deschidă, cu o riglă metalică, portiera unei maşini lăsate într-o parcare din Buzău. Cei doi au reuşit să fure portofelul lăsat de proprietarul autoturismului pe bancheta din faţă, după care au plecat în viteză cu un Opel Vectra, în care îi aştepta cel de-al treilea infractor, un bucureştean în vârstă de 32 de ani.

Au furat 8.000 de lei dintr-o Dacie

Acţiunea în Buzău a continuat marţi dimineaţă, când cei trei au furat 8.016 de lei dintr-o altă maşină, marca Dacia. Metoda de „operare“ în acest caz a fost diferită: ei au înţepat unul dintre cauciucurile autoturismului şi, în timp ce şoferul s-a apucat să schimbe roata, unul dintre ei a forţat butucul portierei din dreapta faţă. A intrat în maşină şi a furat o geantă ce conţinea bani precum şi documente personale ale proprietarului. Au plecat apoi cu acelaşi Opel Vectra. Hoţii au fost prinşi de poliţişti când maşina lor s-a blocat în trafic.  Geanta cu bani a fost găsită şi înapoiată proprietarului.

Hoţii au fost prinşi

La data de 28 octombrie au fost prinşi în flagrant în municipiul Craiova alţi trei bărbaţi care se ocupau cu furtul din maşini. Ei reuşiseră să fure 15.000 de lei dintr-o maşină, folosind aceeaşi metodă de înţepare a roţilor. Cei trei făceau parte din aceeaşi reţea cu hoţii prinşi la Buzău.
Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 6 îi urmărea pe suspecţi din luna septembrie. Cei trei hoţi prinşi marţi au primit ieri mandat de arestare pentru 29 de zile de la Judecătoria Sectorului 6.

Potrivit unor surse din cadrul Secţiei de Investigaţii Criminale de la Sectorul 6, infractorii au „operat“, până în prezent, în mai multe oraşe din jurul Bucureştiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite