Bucureşti: Spărgeau doar locuinţe de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au ridicat astăzi 13 spărgători de locuinţe de lux, la domiciile cărora au fost găsite bunuri, bani, dar şi arme. Percheziţiile făcute în casele spărgătorilor au scos la iveală faptul că hoţii nu furau decât din reşedinţele de lux din judeţul Ilfov şi din Bucureşti.

Reprezentanţii poliţiei precizează că 15 percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţişti joi dimineaţă, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări specializate în furturi din locuinţe de lux.

În urma percheziţiilor efectuate, oamenii legii au găsit mai multe bunuri, aparatură electronică, bijuterii, bani, susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni şi şapte arme.

Din primele date ale anchetei reiese faptul că suspecţii pătrundeau în locuinţe de lux atunci când proprietarii nu erau acasă, prin forţarea ferestrelor sau a uşilor, şi sustrăgeau aparatură electronică, bijuterii şi bani.


Arme şi muniţii deţinute ilegal

De asemenea, tot joi dimineaţă, ofiţeri din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov au efectuat cinci percheziţii domiciliare în localităţile Chitila şi Baloteşti, în vederea depistării persoanelor care deţin ilegal arme şi muniţii.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile lui Constantin R., de 40 de ani, Florin C., de 30 de ani, Aurel C., de 35 de ani, Iulian D., de 23 de ani şi Valentin M., de 44 de ani, din judeţul Ilfov, au fost depistate patru arme de tir cu aer comprimat, un pistol cu gaz, un pistol cu gaz iritant-lacrimogen şi o armă de vânătoare cu alice.


Faţă de cei cinci suspecţi cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite