Bucureşti: Sorin Oprescu a verificat stadiul lucrărilor din cartierul Apărătorii Patriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat ieri stadiul lucrărilor de realizare a reţelelor de apă-canal şi reabilitare a sistemului rutier din cartierul Apărătorii Patriei, edilul spunând că anul viitor vrea ca reţelele edilitare să fie instalate în pământ pentru a nu mai fi zone inundabile.

„Oamenii care locuiesc în acest cartier, de zeci de ani, au trăit până acum ca în comuna primitivă. Sunt mulţumit că suntem aproape gata cu lucrările. S-a lucrat simultan atât la reţeaua de apă şi canalizare, cât şi la sistemul de iluminat public. Am finalizat deja 14 din cele 18 străzi, iar până la căderea zăpezii vom termina încă trei”, a spus, ieri, Oprescu.

Potrivit primarului Capitalei, până la sfârşitul anului majoritatea străzilor incluse în program vor fi finalizate. La începutul anului viitor se va interveni şi pe Intrarea Aviator Ţurcaş, unde acum s-a instalat reţeaua de gaze.



„Aproape am finalizat lucrările în Giuleşti Sârbi, facem eforturi să terminăm în cât mai scurt timp şi lucrările din Străuleşti. În acest moment lucrăm în cartierele Andronache şi Creangă şi în Progresul. În cursul anului viitor vreau să instalăm reţele edilitare pe majoritatea străzilor de pământ astfel încât să nu mai existe zone inundabile în Capitala”, a mai declarat Sorin Oprescu.

Lucrările din cartierul Apărătorii Patriei sunt finanţate de municipalitate şi fac parte din programul „Reabilitarea zonelor urbane cu deficit major in reţelele publice de alimentare cu apă şi canalizare zona Apărătorii Patriei, sector 4”, care include un numar de 18 străzi, se arată într-un comunical al Primăriei Generale a Capitalei.

Valoarea contractului (proiectare, consultanţă şi execuţie) este de 5.174.440,84 lei.

Bucureşti: Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat stadiul lucrărilor din cartierul Apărătorii Patriei
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite