Sorin Oprescu Promite: "Lucrările de supralărgire a şoselei Pipera se vor finaliza în toamnă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a declarat mulţumit duminică de stadiul lucrărilor de supralărgire a şoselei Pipera, estimând că în toamna acestui an, la începutul lunii octombrie, lucrarea va fi finalizată, transmite Agerpres.

"Lucrarea este în grafic, ba chiar a luat-o puţin înainte, lucru care îmi dă certitudinea că spre sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie putem să terminăm. Mă refer la întreaga lucrare", a declarat primarul general, care a vizitat duminică şantierul unde se derulează lucrările de reamenajare a şoselei Pipera. Despre posibilitatea ca traficul să fie deschis parţial în zonă, Oprescu a subliniat că circulaţia va fi redeschisă în totalitate la finalul lucrării.

Directorul general al Direcţiei de Infrastructură a Capitalei, Mădălin Dumitru, l-a informat pe primarul general că în cursul săptămânii viitoare circulaţia pe linia tramvaiului 5 va reveni la vechiul traseu.

Costul total al proiectului de supralărgire a şoselei Pipera se ridică la 130 de milioane de lei, la care s-a adăugat valoarea exproprierilor, 12 milioane de lei, a precizat Mădălin Dumitru.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite