Sorin Oprescu: Nu trebuie desfiinţate neapărat sectoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sectoarele nu trebuie desfiinţate neapărat, se poate lucra şi în această formulă, a declarat vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Am spus de la început că, după părerea mea, nu o să poată să ia nimeni dreptul de vot pentru primar al cetăţenilor din sector. Dar referendumul, nu probabil, ci sigur, va arăta foarte clar care este dorinţa populară. Aşadar, vom vedea încă o părere, de data aceasta, cu parafa de cetăţean al Bucureştiului", a afirmat Oprescu.

Cât priveşte bugetul, edilul şef a spus că o să convoace o nouă şedinţă de Consiliu în momentul când va termina toate negocierile, pentru că nu intenţionează să se situeze "în partea de jos a legii".

"Le convine sau nu consilierilor, în momentul când, într-adevăr, toate lucrurile sunt în ordine din punctul de vedere al legalităţii, prezint bugetul Capitalei în reluare", a precizat primarul general.

Precizările primarului Capitalei au fost făcute în timpul inspectării lucrărilor de amenajare a unui nou loc de joacă pentru copii, împreună cu edilul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone. AGERPRES

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite