Soprana Amelia Antoniu a fost externată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian“, Amelia Antoniu, a fost externată ieri la prânz din Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“, unde a fost internată la 14 mai. Zâmbitoare şi radioasă Amelia a părăsit spitalul de pe Şoseaua Mihai Bravu alături soţul ei, Niculae Gamenţ-Antoniu, şi mama acesteia, Paula Antoniu.

Cei doi nu s-au dezlipit nico clipă de ea în această perioadă îngrozitoare. „Acum vreau să dorm. După ce am fost ciuruită, pot spune că acum sunt bine“, a spus Amelia. Ea mărturiseşte că nu mai are deloc încredere în sistemul sanitar, după ce a petrecut aproape o lună prin spitelele bucureştene.

Soprana a ajuns în comă după o intervenţie minoră la spitalul CF2, de unde a luat o infecţie, încă misterioasă. Pentru că intrase în şoc septic, Amelia a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a respirat cu ajutorul aparatelor o perioadă. La doar patru zile după ce a fost externată, Amelia a ajuns din nou pe patul de spital. Ieri, în schimb, aceasta era fericită şi speră că de data aceasta chiar nu se va mai întoarce într-un spital din România.
Acum,  Amelia are puterea să zâmbească şi să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru forţa pe care i-a dat-o. „Aceasta a fost voia lui Dumnezeu, mi-a dat putere să rezist şi să trec peste acele clipe. Am avut tot timpul gândul că se va termina“, a mai spus Amelia.
De asemenea, şi Alice Preda, o altă pacientă infectată la CF2, se simte în prezent bine şi nu mai are nevoie de suportul aparatelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite