Sişu îşi cânta propria poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sişu obişnuia să-şi spună povestea vieţii prin intermediul melodiilor. În fiecare vers se regăsea câte o faptă inpirată din vaţa reală. Fostul component al trupei „La Familia“ a fost condamnat, ieri, la patru de închisoare cu executare pentru trafic şi consum de droguri.

„Nu mă aresta dumnule poliţist/ Nu mă duce la tribunal că e trist/N-am făcut aproape nimic ilegal/Şi cu bani scapi de puşcărie într-un final“, acesta este referenul din piesa „Gangsta sheet“ cântată de rapper, alături de Puya şi Cabron. În aceeşi piesă, Cabron parcă îi adresează judecătorului câteva cuvinte. „Domnule judecator fii bun, dom dom/Ca să scoată Sişu un album“.

 „Iţi place energizantu, vodka/Pe masă pune coca/Sunt lângă tine/la fel de tare ca şi roca“, sunt versurile din piesa „Sânge din sânge“.

O altă piesă cu un mesaj foarte clar este „Am nevoie de o pastilă“: „Am nevoie de-o pastilă care să mă adoarmă într-o garsonieră şi să mă trezească într-o vilă/ Apoi am să iau încă o pastila şi am să mă trezesc cu trei prieteni undeva într-o maşină/Încă o pastilă, sunt în drum spre trecut şi privesc la filmul vieţi cu volumul dat pe mute“. 

În piesa „Strada mea pe beat“, Sişu descrie cum fumează el. „Fumam iarbă de parcă n-am mai fumat niciodată/Şi n-o să mai avem ocazia altă dată de fiecare dată sau de parcă/Ştim, că n-o să putem să fumăm asta pe lumea ailaltă/De-asta de fiecare dată o ardem de parcă n-o s-o mai fumam vreodată“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite