Sinucigaşul de la Parlament a fost externat astăzi. La ieşire a început să plângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Sobaru a fost operat miercurea trecută şi astăzi i s-au scos firele. Pentru că starea sa de sănătate este bună, medicii au decis să-l externeze.

Adrian Sobaru a izbucnit în lacrimi şi nu a putut să spună decât "abia aştept să ajung acasă, la copii".

Angajatul TVR care s-a aruncat în urmă cu două săptămâni de la balconul Parlamentului în semn de protest, a fost operat miercurea trecută. Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, acolo unde a fost internat Adrian Sobaru, sunt optimişti şi spun că starea pacientului este bună şi că poate să plece acasă.

image

foto: Dorin Constanda

“A fost operat la faţă, unde avea mai multe fracturi. Acum i se scot firele şi după aceea cred că va fi externat ", a declarat pentru Adevărul Mihai Leonard Grecescu, unul dintre medicii care se ocupă de acest caz.

image

foto: Sever Gheorghe

Adrian Sobaru, tehnician la TVR, s-a aruncat de la balconul de la etajul doi al sălii de plen a Parlamentului, unde se discuta moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc. Înainte de a se arunca ăn gol, el a strigat: "Boc, mi-ai ucis familia!" şi "Aţi luat pâinea de la gura copiilor mei”. În cădere a rupt un fotoliu şi s-a rănit la faţă, torace şi picioare. Bărbatul era îmbrăcat cu un tricou alb pe care scrisese cu pixul „Ne‑aţi ciuruit. Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri. Libertate!".

image

foto: Sever Gheorghe

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite