Sinucigaş convins să renunţe ca să pună un bilet la pariuri sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un  tânăr în vârstă de 21 de ani s-a urcat azi-dimineaţă pe Podul Băneasa şi a ameninţat că se aruncă, dar un poliţist comunitar l-a convis să renunţe ca să pună un bilet la pariuri sportive.

Cătălin Rupea le-a spus oamenilor legii că nu mai vrea să trăiască din cauză că a fost bătut de către agenţii de la Secţia 4.
Pompierii au încercat să-l convingă să renunţe la tentativa sa şi să depună plângere la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Bucureşteanul le-a spus atunci că nu a luat bătaie, ci doar o palmă de la unul dintre agenţi.

„M-a lovit pentru că a furat frate-miu un laptop şi eu am intervenit pentru el. Ce rost are să mai depun plângere, că nici urme nu am?", a spus sinucigaşul.

„A tras pe nas" înainte de ispravă
După ce a băut o gură de apă, Cătălin a fost de acord să se mute la douăzeci de metri de locul iniţial şi s-a instalat pe o piatră, tot de pe marginea podului. „Nu mă dau jos până nu vorbesc cu şeful Secţiei 4 sau cu mama", a spus Cătălin, sigur pe el.

Pompierii au încercat de câteva ori să-l tragă cu frânghii înapoi pe pod, dar fără niciun rezultat. Băiatul le arunca înapoi pe pod. El era foarte agitat şi a recunoscut că a consumat înainte substanţe halucinogene. „Am tras pe nas dar nu are legătură cu acţiunea mea", a subliniat el.

După aproape două ore de negocieri, în care pompierii şi poliţiştii au încercat de prisos să-l convingă să renunţe la sinucidere, un poliţist comunitar i-a spus că dacă se dă jos, merg împreună să bage câte-un bilet la pariuri sportive.

Atât i-a trebuit bucureşteanului. Le-a spus poliţiştilor să se îndepărteze de balustradă şi a revenit simplu pe pod. El a fost dus la secţie de către oamenii legii pentru investigaţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite