Şi-a ucis soţul sub privirile copilului de 4 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără şi-a înjunghiat soţul, după o ceartă oribilă. Crima, care a avut loc luni seară într-o casă din zona Bucur-Obor, a fost comisă în faţa fiului celor doi, în vârstă de doar 4 ani.

Crima s-a întâmplat în jurul orei 20:00 după o ceartă, de altfel obişnuită, dintre cei doi.

În urma primelor investigaţii, s-a constatat că Vasile Hârlez se afla într-un vechi conflict cu soţia sa, Raluca Elena Hârlez.

„Pe fondul consumului constant de alcool şi al geloziei, victima obişnuia să-şi lovească atât soţia, cât şi fiul în vârstă de 5 ani. Aseară, în urma unui scandal, derulat tot pe fondul consumului de alcool al victimei, între cei doi soţi a izbucnit o bătaie. Vasile a lovit-o pe soţia sa, iar aceasta a luat un cuţit de bucătărie, aflat pe masă, şi l-a lovit o singură dată în zona gâtului”, relatează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

După comiterea faptei, tânăra şi-a sunat rudele, le-a povestit că şi-a înjunghiat soţul, rugându-le totodată să-l ia în grijă pe fiul ei.

Femeia a fost sfătuită de vecini şi de rude să-l părăsească pe soţul ei în numeroase rânduri, dar aceasta a refuzat motivând că îi este greu să-şi crească singură copilul.

În prezent, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia Urmărire Penală şi Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Pe numele tinerei a fost emisă ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentată Tribunalului Bucureşti
cu propunere de arestare preventivă.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite