Şi-a înjunghiat prietenul după ce au fumat împreună etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Gabriel în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat de prietenul său, aseară, după ce consumaseră împreună substanţe cumpărate de la magazinul de vise.

O tentativă crimă a avut loc aseară într-un apartament din sectorul 4 unde trei prieteni se întâlniseră pentru a se droga cu etnobotanice. Florin Gabriel, un tânăr în vârstă de 22 de ani, i-a chemat în vizită pe prietenii săi, Alexandru şi Andrei, ambii în vârstă de 22 de ani.

Au cosumat toată seara etnobotanice, şi, în jurul orei 22.00 a izbucnit o ceartă între gazdă şi Alexandru. Acesta din urmă a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat prietenul. "A fugit de la locul faptei şi poliţiştii l-au găsit pe stradă însângerat. Acum este reţinut şi urmează ancheta", ne-a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Magazinele de etnobotanice de lângă şcoli ar putea fi închise

Ciocan a adăugat că poliţiştii au atras atenţia asupra faptului că în jurul şcolilor sunt cel puţin câte şase astfel de magazine şi au propus Primăriei Capitalei închiderea lor. Zilele acestea se află în dezbatere publică proiectul de hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti care prevede desfiinţarea tutror magazinelor etnobotanice care se află pe o rază mai mică de 1.000 de metri de instituţiile de învăţământ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite