Şi-a făcut plinul cu apă la maşina de 40.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eustaţiu Chiru, şi-a alimentat maşina, ieri, la prima oră a dimineţii la un peco din Capitală, dar în loc să facă plinul cu motorină el a primit de la pompă mai multă apă.

Maşina de 40.000 de euro a bucureşteanului Eustaţiu Chiru, un Volkswagen Tiguan, a fost alimentată cu aproape 60 de litri de motorină Euro 5, cel puţin aşa credea bărbatul. Dar, după ce a plecat de la benzinărie bolidul de teren al bucureşteanului nu a mai vrut să pornească. Bărbatul a chemat reprezentanţii unui service şi a atunci a aflat că maşina se stricase pentru că în rezervor era numai apă.

"Nu-mi vine să cred că se poate întâmpla aşa ceva. Pe lângă faptul că mi-am stricat maşina şi că nu mai am cu ce să mă deplasez, asistăm şi la o înşelăciune. Eu am plătit 60 de litri de motorină şi am primit mai mult apă", ne-a spus Eustaţiu. În ajutorul bucureşteanului, au sărit şi cei de la Protecţia Consumatorului, care au prelevat probe de la pompa cu pricina."Legislaţia spune că trebuie să luăm probe de la pompă şi să le trimitem spre analiză la un laborator specializat.", ne-a spus comisarul Doru Niţă.

Plinul de motorină a costat 220 de lei

Reprezentanţii benzinăriei nu au vrut să comenteze incidentul, dar au spus că este posibil ca zăpada, topită din cauza căldurii, să se fi infiltrat în rezervoare. "Am depus plângere la poliţie pentru înşelăciune", a declarat avocatul Eustaţiu. Maşina păgubitului va fi reparată de compania de la care şi-a făcut plinul, reprezentanţii firmei oferindu-i şi zece plinuri gratis.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite