Show omagial Michael Jackson la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul cu băieţii de la „Who's Bad“ - trupa tribut numărul 1 din lume - va avea loc la 17 martie, la Sala Palatului, de la ora 19.00. Invitat special este Connect-R.

Cei şapte componenţi ai trupei vor să fie siguri că fiecare show pe care îl susţin în faţa fanilor lui Michael va fi de neuitat şi de aceea ei se pregătesc intens pentru aceasta intalnire.

În această perioadă trupa este în Anglia, unde susţine în fiecare zi câte un concert. Show-ul de la Bucureşti va cuprinde o mare parte dintre hiturile lui Michael, începând din perioada când făcea parte din Jackson 5 şi până în zilele când făcea furori cu „Thriller“.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos şi Vodafone, Librăriile Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro.

Preţurile acestora pornesc de la 80 de lei şi ajung până la 260 lei, în funcţie de categorie.

Cei care vor achiziţiona un bilet pentru acest spectacol din magazinele Diverta va beneficia de o reducere de 10 % pentru cărţile ce îl au ca subiect pe Michael Jackson.

Vamsi Tadepalli, Darion Alexander, JoBel, Nyk Baglio, Ray McCall, Taalib York, Patrick Cross sunt americanii îndrăgostiţi de muzica şi dansul idolului lor. Ei susţin anual 150 de concerte în toată lumea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite