Bucureşti: Ştefan Bănică Jr. a cântat pentru angajaţii Adevărul Holding

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cinci ani, Ştefan Bănică Jr. a cântat din nou pentru angajaţii Adevărul Holding. Aseară, la Sala Palatului, angajaţii şi partenerii Adevărul Holding au avut parte de un spectacol pe cinste, marca Ştefan Bănică Jr.

În cel de-al optulea an consecutiv în care Ştefan Bănică Jr. a umplut Sala Palatului la fiecare reprezentaţie din seria concertelor de Crăciun, acesta a cântat pentru angajaţii, prietenii şi partenerii Adevărul Holding, în cadrul unui show incendiar.

Ştefan Bănică şi-a început spectacolul folosindu-se de o baghetă magică, prin intermediul căreia alegea melodiile pe care avea să le interpreteze, dar nu înainte de a verifica energia spectatorilor prin minutele de aplauze.

Prima piesă pe care a interpretat-o acesta a fost „Ăsta-s eu“. Publicul nu a ezitat să cânte alături de solist şi să-i răspundă la îndemn cu binecunoscuta formulă „Ăsta-s eu!“.

Ştefan Bănică Jr. a fost acompaniat de o formaţie alcătuită din şase backing vocals, un chitarist, un basist, un toboşar, doi clăpari, doi trompetişti şi doi saxofonişti. Pentru ca show-ul să fie complet, solistul a adus pe scenă şi o trupă de 12 dansatori.

„A fost un concert extraordinar, cum sunt toate concertele lui Ştefan Bănică. Intrarea lui pe scenă a fost ireală, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva“, a spus Iulian, un tânăr spectator prezent la eveniment.

Show-ul de aseară nu a fost lipsit de umor, Ştefan Bănică Jr. reuşind să le ghicească gândurile colegilor săi de pe scenă cu ajutorul baghetei sale magice, apoi a interpretat melodia „Doar un Crăciun cu tine“, urmată de „Tanţa“ şi de colindul „O, brad frumos“.

„A fost foarte plăcut concertul. Mi-a plăcut de el cum a stăpânit situaţia şi cum a gestionat show-ul. A cântat cu mult feeling cântecele de Crăciun“, a spus Adina, o spectatoare care a fost prezentă aseară la concert.

Invitatul special al serii
În a doua parte a spectacolului, Ştefan Bănică Jr. l-a introdus în scenă pe invitatul special al serii, Laurenţiu Cazan. Alături de acesta, Bănică a interpretat trei piese, printre care şi „Have You Ever Really Loved A Woman“, un cover după celebrul hit al lui Bryan Adams.

Nici melodia „Ani de liceu“ nu a lipsit din repertoriul solistului, fiind interpretată la cererea publicului. Melodia a fost prezentată într-o variantă remixată faţă de originalul cunoscut publicului din seria filmelor „Liceenii“.

Ştefan Bănică a pus în scenă şi un moment dedicat lui Dean Martin, despre care a spus că este idolul tinereţii lui. Solistul a cântat mai multe fragmente din hituri precum „Thats Amore“ şi „Everybody Loves Somebody“.

În ultima parte a spectacolului, Ştefan Bănică Jr. a ocupat locul la pian şi a dat startul melodiilor rock’n’roll, invitându-i pe cei prezenţi să se ridice în picioare, să cânte şi să danseze pe melodiile „Mă calci pe nervi“, „S-o facem lată“, „Merry Christmas Everyones“ şi „Veta“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite