Bucureşti: Show de dans cu Andreea Bălan şi Petrişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii mall-ului Liberty Center din Rahova vor fi întâmpinaţi, în acest weekend, cu spectacole de muzică şi dans. Cei care vor face show pentru bucureşteni sunt Andreea Bălan şi Petrişor, dar şi o formaţie de samba.

Astfel, cei care doresc să intre în atmosfera Carnavalului de la Rio, pot să o facă cu uşurinţă în centrul comercial, căci mâine, de la ora 19.00, dansatorii din Grupo Pixaim susţine un spectacol de samba.

Prichindeii vor fi şi ei răsfăţaţi la mall-ul din Rahova. Tot mâine, dar de la ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi la un spectacol cu indienii GiuguMugu şi HacicaBumBum, care le vor prezenta celor mici ritualurile lor. Prichindeii vor primi nume de trib şi îşi vor confecţiona propriile bandane.

De asemenea, ei vor învăţa dansul ploii sau dansul războiului. Duminică, tot de la ora 18.00, Ţestoasele Eroine vor încânta copii într-un nou spectacol din seria „Fii Zurli cu personajele tale preferate“. Seara de duminică se va încheia cu un show de muzică şi dans. Andreea Bălan şi Petrişor, invitaţii de marcă, se vor urca pe scenă de la ora 19.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite